2014. augusztus 1., péntek

Sziasztok!

Ezúttal nem résszel jelentkezem, nem is tudom, hogy mikor tudom felrakni az új részt. Jelenleg azt hiszem, kicsit krízis helyzetbe kerültem ezzel a bloggal.
Egyet viszont megígérek, még nem most itt van a vége, csak egy kis időt kérek. :)

Egy valamit azonban szeretnék veletek közölni, megnyitottam az új blogom, amihez sok reményt fűzők.


A prológus már felkerült, remélem páran benéztek IDE. !!!

További szép napot nektek! Egy hónap van vissza a nyárból.

3 megjegyzés:

 1. mikor lesz rész?! hiànyzik és kivàncsi vagyok mi lesz a kis csalàddal?! :)

  VálaszTörlés
 2. Szia! imádom a blogodat!:) egyszerűen falom, és egy nap alatt kiolvastam, de most nagyon hiányzik a kövi rész:) Nem sürgetésből, de remélem hogy hamar hozod=)
  Szia!
  xx Bea

  VálaszTörlés
 3. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

  Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

  Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Call / WhatsApp: +16626183756
  Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com  VálaszTörlés